Voorbeelden van woningen en projecten in samenwerking met de verkoopstylist van WeServeHouses

Waarom WeServeHouses?

Of u nu behoefte heeft aan praktisch advies waarmee u zelf aan de slag kunt of wanneer u wilt dat wij assisteren of juist voor de gehele uitvoering zorgen: wij staan voor u klaar!

Geen opdracht is te groot of te klein. En omdat elke woning zijn eigen karakter heeft en elke eigenaar een eigen tijdslimiet of budget, biedt WeServeHouses advies op maat.


WeServeHouses is aangesloten bij het Landelijk Netwerk van Verkoopstylisten (LNV). Dit garandeert niet alleen kwaliteit vanwege de vereiste volledige beroepsopleiding Verkoopstyling o.g., maar garandeert ook continuïteit van ons werk omdat we in contact staan met ons brede en landelijke netwerk van verkoopstylisten.

We houden onze kennis up-to-date door te blijven investeren in opleidingen en trainingen waardoor we blijvend inspelen op de huizenmarkt. Door onze achtergrond van Artemis Stylingacademie, reiken onze voelsprieten altijd naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we uitstekend voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten.


Tot slot een reminder:

Definitie van verkopen volgens Van Dale;

ver-ko-pen -kocht, h -kocht 1 tegen een bep. prijs aan een ander overdoen 2 ten beste geven 3 aannemelijk, geloofwaardig maken.

Punt 2 en 3 verzorgt WeServeHouses voor u zodat punt 1 een formaliteit wordt!

   

loading...
Henkenshage 3b | 1083 BX Amsterdam | +31 (0)6 24 321 829 |
WeServeHouses Verkoopstyling is een handelsnaam van Testforce BV.
Verkoopstyling & Interieuradvies
weservehouses facebook weservehouses linkedin weservehouses twitter