huis verkoopklaar maken woning verkoopklaar maken verkoop optimalisatie

Uw Huis Verkoopklaar Maken, Hoe werkt dit?

In deze tijd is het moeilijk om een woning te verkopen, toch willen we allemaal dat onze woning snel en voor een goede prijs wordt verkocht. Daarom moet uw woning er optimaal uit zien en is de eerste indruk voor de potentiële koper van groot belang. Een huis verkoopklaar maken doen wij met een perfecte presentatie met behulp van verkoopstyling. Dit is cruciaal om uw woning uit het grote aanbod te laten springen.


Gespecialiseerd in het presenteren en verkoopklaar maken van huizen en appartementen weten wij als geen ander wat er nodig is om de beste Look & Feel te creëren. Zonder de woning te onderwerpen aan een grote verbouwing maar juist met kleine ingrepen die vaak goedkoop en soms zelfs kostenloos zijn.


Uw WeServeHouses verkoopstylist legt de nadruk op het inrichten, organiseren, depersonaliseren en neutraliseren van elke ruimte. We benadrukken de positieve punten en verbeteren de minder sterke. Door een afgewogen indeling van de ruimtes, een goed doordacht lichtplan en het toevoegen van sfeervolle en tijdloze accessoires zorgen wij dat de woning optimaal gepresenteerd wordt en klaar voor de verkoop. Uw woning is na afloop niet alleen verkoopklaar, maar tevens aantrekkelijker gemaakt voor een zo groot mogelijke groep potentiële kopers.

Om een voorbeeld te geven, in tegenstelling tot wat veel mensen denken is een supermoderne keuken vaak geen pluspunt voor je huis. Die mooie, rode superstrakke keuken levert geen euro extra op. Sterker nog, vaak vormt zo's smaak-specifieke keuken een hindernis bij de verkoop omdat er maar een enkeling is die ook zo voor jouw keuken viel als jij dat deed bij de aanschaf. Onze ervaring bij WeServeHouses leert dat mensen graag zélf hun keuken en kleur uitkiezen, passend bij hun smaak. Zo'n moderne hoogglans sneuvelt hoogstwaarschijnlijk bij de eerste verbouwing van de koper.


Waarom een woning verkoopklaar maken?

Er zijn aantoonbare bewijzen dat verkoopstyling het maximale verkoop resultaat oplevert. Er komen meer kijkers, er wordt sneller verkocht en de opbrengst is hoger. Onderzoek heeft uitgewezen dat woningen die verkoopklaar zijn gemaakt, 80% sneller worden verkocht en bovendien 6 tot 10% meer opleveren.


Verkoopstyling is dan ook geen luxe die alleen voorbehouden is aan mensen met een ruime beurs maar een investering die zich bij ieder budget zeker terugverdient. In plaats van het advies flink in vraagprijs te zakken, passen we een grondige verkoopstyling toe en binnen korte tijd zal de woning verkocht zijn. Voor de gewenste vraagprijs!

woningpresentatie huis verkopen ons portfolio
Henkenshage 3b | 1083 BX Amsterdam | +31 (0)6 24 321 829 |
WeServeHouses Verkoopstyling is een handelsnaam van Testforce BV.
Verkoopstyling & Interieuradvies
weservehouses facebook weservehouses linkedin weservehouses twitter