verkoopstyling tips verkoopstyling in amsterdam meubelverhuur amsterdam

Verkoopstyling en Woningpresentatie

Naast verkoopstyling, volgt hier een kleine greep uit onze diensten. Voor een uitgebreide prijslijst of offerte kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.


Verkoopstyling Basis Consult

Dit is een bezoek aan huis dat 2 uur duurt.

De verkoopstylist maakt een grondige analyse van de woning.

Per ruimte/kamer wordt in kaart gebracht hoe deze aantrekkelijker kan worden gemaakt voor potentiële kopers. Ook krijgt u verkoopstyling-adviezen voor de beste fotopresentatie van de woning. Na de analyse worden de verbeterpunten en prioriteiten mondeling overgedragen. Vervolgens kan er zelf met de adviezen aan de slag worden gegaan of WeServeHouses opdracht worden gegeven deze geheel of gedeeltelijk voor u uit te voeren.

Verkoopstyling Compact Consult

Bij dit 1 uur durende bezoek aan huis worden de problemen en aandachtspunten van de woning gescand. Mondelinge adviezen en tips worden meteen besproken. Prioriteiten worden direct kenbaar gemaakt.

Dit is vooral geschikt als finishing touch vlak voor een bezichtiging of open huis. Of voorafgaand aan het maken van foto’s voor brochures en internet.

WeServeHouses Project

Na een Basis Consult of Compact Consult kan gekozen worden om het verkoopklaar maken van de woning geheel of gedeeltelijk aan WeServeHouses uit te besteden. De verkoopstylist gaat dan alleen of in samenwerking met de verkoper aan de slag om de benodigde verkoopstyling te realiseren.

Dat houdt in: personal shopping, wij leveren de benodigde styling attributen en het restylen van de woning (vooraf wordt in overleg een offerte gemaakt voor de in te kopen materialen).

Door de aanwezigheid van de verkoopstylist is de verkoper ervan verzekerd dat de restyling van de woning optimaal en vakkundig wordt uitgevoerd.

Foto Consult

Op basis van maximaal 10 toegezonden foto's per mail stelt WeServeHouses een rapport op met concreet uitvoerbare tips om de woning verkoopklaar te maken.

Personal en PreShopping Service

Begeleiding en/of hulp bij aankopen, kleuradvies en hulp bij kleurbepaling.

Vanaf 2 uur.

Meubelverhuur

Een ongemeubileerde woning verkoopt minder goed dan een ingericht huis. Potentiële kopers kunnen zich dan minder goed inleven in de ruimte en de mogelijkheden die deze biedt voor de inrichting. WeServeHouses verhuurt eveneens meubels en accessoires aan particulieren met een leegstaande woning, voor gemeubileerd verhuur alsmede modelwoningen en Turn-Key projecten.

verkoopstyling woningpresentatie verkoopstyling amsterdam
Henkenshage 3b | 1083 BX Amsterdam | +31 (0)6 24 321 829 |
WeServeHouses Verkoopstyling is een handelsnaam van Testforce BV.
Verkoopstyling & Interieuradvies
weservehouses facebook weservehouses linkedin weservehouses twitter